Met ruim 1.100 vrijwilligers, betrokken medewerkers en goede contacten met lokale professionele en vrijwilligersorganisaties is Vitis Welzijn dichtbij. Door buurten te activeren en mensen aan te zetten om te participeren, elkaar te ontmoeten en om te zien naar elkaar levert Vitis een concrete bijdrage aan het versterken van de sociale infrastructuur.  

Vraag uw mantelzorgwaardering 2018 aan!
Gemeente Westland spreekt haar waardering naar de mantelzorgers van Westland uit met de mantelzorgwaardering. Dit is een financieel extraatje van € 100,- voor alle mantelzorgers die in Westland voor iemand zorgen. Omdat mantelzorgers onmisbaar zijn in de zorg voor elkaar. Ga naar www.mantelzorgwestland.nl en vraag uw waardering aan!

Buurt Informatiepunt Naaldwijk officieel geopend in gemeentehuis

Met het doorknippen van een groen-wit lint opende wethouder De Goeij op woensdag 15 november officieel het Buurt Informatiepunt in het gemeentehuis in Naaldwijk. Het Buurt Informatiepunt verhuisde begin november van de Prins Bernardstraat naar de publiekshal van het Westlandse gemeentehuis. De openingstijden blijven ongewijzigd: van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.  Bij het Buurt Informatiepunt kunnen inwoners terecht voor al hun vragen op het gebied van wonen, zorg, welzijn, inkomen en vrijwilligerswerk. In bijna iedere dorpskern in Westland is een Buurt Informatiepunt één of meerdere dagen per week geopend. Goed opgeleide vrijwilligers bieden een luisterend oor en helpen inwoners op weg. Meer informatie over de Buurt Informatiepunten in Westland: www.buurtinformatiepunt.nl.


 Westlandse Maatjes; iets voor een ander én jezelf betekenen!  

Mensen die kwetsbaar zijn vanwege psychische problemen, kunnen onzeker of eenzaam zijn. Soms hebben ze door hun problemen nauwelijks contact meer met familie en vrienden. Een maatje kan ervoor zorgen dat hij of zij toch zijn verhaal kan doen. Samen op stap, gezellig een kopje koffie drinken of  een puzzel maken. Om een maatje te zijn, is het belangrijk dat u graag met mensen omgaat, enthousiast en geïnteresseerd bent, geduld hebt en goed grenzen kan stellen. Kennis op het gebied van psychische problemen is niet nodig. Bekijk hieronder een mooie match met een Westlands Maatje! Westlands Maatje worden? Bel 0174 - 630358 of mail f.wilbrink@vitiswelzijn.nl!Nieuwe groep vrijwillige coach... 19-jan-2018    Een nieuwe groep vrijwillige coaches heeft de training afger... Lees verder 
  Meer nieuws