U bevindt zich hier: Buurt Informatiepunt

Buurt Informatiepunt

 
In het Buurt Informatiepunt kunt u terecht voor al uw vragen op het gebied van wonen, zorg, welzijn, vrijwilligerswerk en inkomen. U wordt te woord gestaan door goed opgeleide vrijwilligers.  

In het Buurt Informatiepunt kunt u terecht voor al uw vragen op het gebied van zorg, welzijn, financiën en vrijwilligerswerk. U wordt te woord gestaan door goed opgeleide vrijwilligers. Zij nemen de tijd voor een goed gesprek, om het verhaal te horen en de vraag achter de vraag te zoeken en te kijken wat u zelf kunt doen.

 

De vrijwilligers worden op de achtergrond ondersteund door Vitis professionals, de sociaal makelaar van de betreffende kern. Als de vraag te complex is en niet door een vrijwilliger opgepakt kan worden, ondersteunt de medewerker. Zij staat ook in nauw contact met de sociale kernteams, waar professionals de toegang tot de zorg regelen samen met de gemeente Westland.

 

In iedere kern zal het Buurt Informatiepunt één of meerdere dagdelen per week open zijn, dit hangt af van het aantal inwoners in de kern. Op deze pagina vindt u steeds de laatste informatie en openingstijden.

 

Voor de tien verschillende locaties worden nog vrijwilligers gezocht die zich voor één of meerdere dagdelen per week in willen gaan zetten. Vooraf aan uw inzet krijgt u een training en wordt u voldoende ingewerkt.


Wilt u zich inzetten als vrijwilliger bij het Buurt Informatiepunt. Neem dan contact op via telefoonnummer 0174 - 630358 of welzijnsdiensten@vitiswelzijn.nl.

 

 Locatie

 Adres

 Openingstijden

 De Lier

 In Lunchroom 
 Bijzonder
 Hoofdstraat 7-9

 Maandag 14.00 – 17.00 uur
 Vrijdag 9.00 – 12.00 uur

 Heenweg

 In de Brede 
 Buurtschool
 Boelhouwerstraat 1 


 Woensdag
 9.00 – 12.00 uur
 

 Honselersdijk

 In school
 De Hoeksteen
 Fazantlaan 4

 Dinsdag 14.00 – 17.00 uur
 Donderdag 9.00 – 12.00 uur

 
 Kwintsheul
 

 In de Kastanjehof
 Kerkstraat 43a

 Woensdag 
 14.00 – 17.00 uur

 Maasdijk

In wijkcentrum
De Prinsenhof
Corn. Houtmanplein 6
(kantoor van de bieb)

 Woensdag 
 9.30 – 11.30 uur

 Monster

 Havenstraat 16

 Maandag en donderdag

 9.00 – 12. 00 uur

 Naaldwijk

Verdilaan 7, in de publiekshal van het gemeentehuis.

 Maandag t/m vrijdag

 9.00 – 12.00 uur

 Poeldijk

 In wijkcentrum
 De Backerhof
 Witte Brug 2

 Dinsdag 14.00 – 17.00 uur
 Donderdag 9.00 – 12.00 uur

 ‘s-Gravenzande

 In de bibliotheek
Zandeveltplein 26

 Dinsdag en woensdag
 14.00 – 17.00 uur

 Wateringen

Bibliotheek Wateringen, Dorpskade 3, in Wateringen


Dinsdag van 14.00 tot 17.00 uur Woensdag van 10.00 tot 13.00 uur.


Het Buurt Informatiepunt in Ter Heijde is vanaf heden gesloten. Inwoners van Ter Heijde kunnen gebruik maken van het Buurt Informatiepunt in Monster aan de Havenstraat 16.
Vanaf maandag 6 november 2017 is het Buurt Informatiepunt in Naaldwijk gevestigd in de publiekshal van het gemeentehuis aan de Verdilaan. De openingstijden blijven ongewijzigd en de locatie aan de Prins Bernardstraat is vanaf dan gesloten.

Sociaal Plein Westland

Het sociale loket van de Gemeente Westland! klik op de link hierboven en stel uw vraag op het gebied van gezondheid en zorg, huishouding, opvoeding en opgroeien, samenleven, vervoer en mobiliteit, werk en inkomen, wonen,  wetten en regelingen.

Het makkelijkst werkt Sociaal Plein Westland, als u gewoon een vraag in de zoekbalk typt. Als het niet precies duidelijk is wat u bedoelt, wordt er verder gevraagd, en anders geeft het Sociaal Plein direct het beste antwoord dat zij kunnen vinden.

Plusbus Westland ontvangt cheq... 11-mrt-2019    De vrijwilligers van Plusbus Westland zijn zaterdag verblijd... Lees verder 
  Meer nieuws