U bevindt zich hier: Integratie

Integratie

 
De werelden van nieuwkomers en Westlanders bij elkaar brengen. Dat is wat we doen.  

Wij peilen behoeftes, motiveren en hebben contacten om, waar nodig, mensen door te verwijzen naar de juiste instantie of organisatie. Zodat zij zich thuis gaan voelen. Khaldon Al Sabbagh is integratiemedewerker binnen Vitis Welzijn en richt zich specifiek op het participeren en activeren van de doelgroep nieuwkomers in Westland. Hij is bereikbaar via k.alsabbagh@vitiswelzijn.nl of 06 - 84419626. 

Samen stappen zetten! Word jij onze vrijwilliger opvoedondersteuning?

In Westland wonen veel gezinnen met nieuwkomers. Ze willen graag integreren in onze Westlandse samenleving, maar lopen tegen cultuurverschillen aan. Hoe kies ik een school voor mijn kinderen, waarom krijg ik meer (of minder) kinderbijslag, wat doet het consultatiebureau voor mijn kind? Wil jij samen stappen zetten met deze gezinnen? Word dan vrijwilliger opvoedondersteuning!


Wat ga je doen?
Jij gaat ouders assisteren bij de opvoeding van hun kinderen in Westland. Jij verlaagt de drempels tussen de verschillende culturen en helpt deze groep mensen om een stap te zetten naar een betere toekomst binnen de Westlandse gemeenschap.

Wat krijg je ervoor terug?
Nieuwe ervaringen en zinvol contact. Als vrijwilliger word je opgeleid in drie dagdelen om daarna samen met het gezin aan de slag te gaan.


Bijeenkomsten voor nieuwe vrijwilligers
Dinsdag 3, 10 en 17 oktober en 7 november vinden de bijeenkomsten, van 8.45 tot 11.45 uur,  plaats in wijkcentrum Hooge Hasta aan de Hastastraat 5 in Naaldwijk. Heb je vragen of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met Khaldon Al Sabbagh, integratiemedewerker Vitis Welzijn, via 06 – 84419626 of k.alsabbagh@vitiswelzijn.nl

Download flyer vrijwillige opvoedondersteuning

Rolbus verder onder de vlag va... 14-aug-2019    Platform Gehandicapten Westland (PGW) en Vitis Welzijn hebbe... Lees verder 
  Meer nieuws