U bevindt zich hier: Vitis | Organisatie | Nieuws | Er rijdt een nieuwe Rolbus door het Westland!

Er rijdt een nieuwe Rolbus door het Westland!

 
Donderdag 12 juli 2018 vond de feestelijke onthulling van de nieuwe Rolbus plaats. In het bijzijn van de vrijwilligers die deze mooie vervoersdienst voor mensen met een lichamelijke beperking mogelijk maken, luidden Wethouder Vreugdenhil, directeur Sylvia Vollebregt van Vitis Welzijn en Annemiek Koremans van Platform Gehandicapten Westland de nieuwe Rolbus in.  
woensdag 18 juli 2018

 

Donaties maakten het mogelijk
De nieuwe Rolbus is volledig mogelijk gemaakt door giften en donaties via de Stichting Vrienden van Vitis, alle betrokkenen zijn daar trots op. Onder meer Rotaryclub het Westland, de Protestantse kerken uit Naaldwijk, Tenniscentrum Verburgh die een Rock ’n Roll avond organiseerde, PGW en Gemeente Westland brachten het bedrag voor de bus met rolstoellift bij elkaar.

“Volwaardig en betaalbaar vervoer is vaak tobben voor mensen met een beperking. Zonder alternatieve mogelijkheden, zonder vrijheid, zonder eigen regie. Met doorzettingsvermogen hebben we deze mooie bus voor elkaar gekregen. Vandaag is het feest, groot feest!” aldus Annemiek Koremans.

           

Over de Rolbus

Rolbus Westland is er speciaal voor mensen van alle leeftijden met een lichamelijke beperking. Met deze recreatieve vervoersdienst door vrijwilligers van Vitis Welzijn reizen zij binnen Westland voordelig naar waar ze maar willen: bijvoorbeeld voor op familiebezoek, langs de dokter of naar de kerk. Rolbus Westland is een initiatief van Vitis Welzijn en Platform Gehandicapten Westland en rijdt op alle dagen van 9.00 tot 17.00 uur.Ga terug naar het overzicht.

Burgemeester Bouke Arends star... 11-sep-2019    Maandag 9 september gaf burgemeester Bouke Arends de aftrap ... Lees verder 
  Meer nieuws