U bevindt zich hier: Vrijwillige Inzet

Vrijwilligers houden samenleving vitaal

 
Vrijwilligers worden terecht wel ‘het cement’ in de samenleving genoemd.  

Bij Vitis Welzijn Vrijwillige Inzet moet u zijn


Kijk eens rond op deze site en ontdek wat Vitis Welzijn Vrijwillige Inzet voor u kan betekenen.

Bent u een organisatie?
Organisaties kunnen vrijwilligersvacatures plaatsen via het vacaturebeheer

Heeft u hiervoor nog geen inlogcodes? Stuur dan het aanmeldformulier voor organisaties naar vrijwillige-inzet@vitiswelzijn.nl.
Meer informatie

nmalige klussen of activiteiten
Heeft uw organisatie vrijwilligers nodig voor een éénmalige klus of activiteit? De klussenbank verzamelt eenmalige vrijwilligersactiviteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een toernooi, open dag of extra handen. Zoekt u vrijwilligers voor uw klus? Meld deze dan aan bij de klussenbank via het digitale inschrijfformulier Klussenbank.Wordt u vrijwilliger?
Bekijk de vrijwilligersvacaturebank.
Meer informatie


Maatschappelijke stage lopen?
Bekijk de stagebank voor maatschappelijke stages.
Meer informatie 


Bestuurders gezocht?
Bestuurdersbank Westland is een samenwerkingsproject van Vitis Welzijn en de Van Poelje Academie. De bestuurdersbank koppelt vraag en aanbod van zowel bestuursleden als van bestuurlijke expertise voor organisaties in Westland op het gebied van welzijn, zorg, sport, recreatie, onderwijs en levensbeschouwing.

Ga naar de website van de Bestuurdersbank Westland: www.bestuurdersbankwestland.nlVitis Vrijwillige Inzet, onderdeel van Vitis Welzijn, is hét expertisecentrum voor vrijwillige inzet in Westland en Hoek van Holland. Zowel vrijwilligers als vrijwilligersorganisaties kunnen bij ons terecht voor bemiddeling tussen vraag en aanbod, professioneel advies, cursussen, praktische ondersteuning en promotie van vrijwillige inzet. 


3000e ritje Rolbus Westland 19-nov-2018    Inwoners van Westland die afhankelijk zijn van een rolstoel ... Lees verder 
  Meer nieuws