U bevindt zich hier: Vrijwillige Inzet | Bedrijfsleven | MVO | Inzetten van medewerkers

Handen uit de mouwen steken

 
Wilt u met uw bedrijf ook op een andere manier een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij? Steek dan eens de handen uit de mouwen en doe (een dagje) medewerkervrijwilligerswerk.  

Helpen is vaak een klein gebaar

 

Er zijn talloze manieren waarop u en uw medewerkers de samenleving kunnen helpen te verbeteren, variërend van een huis of tuin opknappen tot een dagje uit verzorgen voor ouderen. Dit kan zowel voor particulieren als voor organisaties, zowel eenmalige actie als met een langdurige ‘commitment’. In dat laatste geval ‘adopteert’ u bij wijze van spreken een vrijwilligersorganisatie die u vervolgens op verschillende manieren helpt. Bijvoorbeeld door uw eigen medewerkers een dagje te laten meewerken. Of door uw bedrijfskantine beschikbaar te stellen voor vergaderingen of trainingen. Er zijn mogelijkheden genoeg en met een klein gebaar is de ander vaak al een eind op weg geholpen.

 

Uitstekend advies

 

Wilt u uw maatschappelijke betrokkenheid tonen via medewerkervrijwilligerswerk? Dan bent u bij Vitis Welzijn Vrijwillige Inzet aan het goede adres. Wij zitten vol goede ideeën en beschikken over een gevarieerd bestand aan projecten die (vrijwilligers)organisaties in dit kader bij ons indienen. Wij kunnen u uitstekend adviseren over mogelijke samenwerkingsverbanden. Zodat u kunt doen waar u goed in bent en daarmee een ander, maar ook uzélf verder kunt helpen. Voor meer informatie of een oriënterend gesprek neemt u contact op met Vitis Welzijn Vrijwillige Inzet.

Tafeltje Dekje stopt per 1 jan... 29 okt. 2019    De laatste jaren zien wij een teruglopende vraag naar maalti... Lees verder 
  Meer nieuws