U bevindt zich hier: Vrijwillige Inzet | Projecten | Loftrompet

Loftrompet

 
Ieder jaar looft de gemeente Westland een prijs uit aan een vrijwilligersorganisatie. Als blijk van waardering en als een mooie stimulans om hun goede werk voort te zetten!  

Loftrompet

"Vrijwilligers zijn het cement van onze samenleving"

In het Westland zijn er duizenden vrijwilligers actief. Je vindt ze overal, op de sportclub, bij de scouting, in het verzorgingshuis, bij buurtverenigingen, op school. Kortom ze zijn onmisbaar.

Speciaal waar vrijwilligers actief zijn, heeft de gemeente Westland de Loftrompet in het leven geroepen. Deze prijs is bedoeld om anderen te stimuleren en te enthousiasmeren om vrijwilligerswerk te gaan doen.  


Jury- en publieksprijs

Een onafhankelijke jury nomineert jaarlijks een aantal aansprekende vrijwilligersorganisaties die geëerd worden met een portret op WOS televisie. Uit de kandidaten wordt door de jury de uiteindelijke winnaar gekozen. De Loftrompet bestaat uit een publieks- en een juryprijs.

Stemmen

Inwoners van Westland kunnen van 27 februari tot 20 maart 2017 hun stem uitbrengen op één van de genomineerden. Wie de meeste stemmen krijgt, ontvangt de publieksprijs. Beide prijzen zijn een kunstwerkje en een geldbedrag en worden uitgereikt op 30 maart. 
Uw stem kunt u uitbrengen op www.loftrompetwestland.nl

Workshops

Om zoveel mogelijk vrijwilligers in het zonnetje te zetten kunnen ze deelnemen aan leuke activiteiten in de week voorafgaand aan de uitreiking. Vanaf 27 februari kunt u kiezen uit één workshop via www.loftrompetwestland.nl. U kunt zich nu al oriënteren.

Sylvia Vollebregt neemt afsche... 21-sep-2018    Directeur-bestuurder Sylvia Vollebregt heeft aangekondigd da... Lees verder 
  Meer nieuws