U bevindt zich hier: Vrijwillige Inzet | Projecten | NL Doet

Groots en landelijk, NLdoet!

 
NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland!  

NLdoet 2016

Stichtingen, zorginstellingen, scholen en natuurorganisaties opgelet! Dit is uw kans om een grote klus te klaren én nieuwe vrijwilligers te werven. Doe mee met NLdoet op 11 en 12 maart 2016. Knap het speelplein of het jeugdhonk op, neem ouderen mee voor een dagje uit of pak uw natuurgebied aan.

Meedoen
Meedoen is eenvoudig. Meld uw klus aan op www.nldoet.nl. Zo bent u zichtbaar en kunnen geïnteresseerde vrijwilligers zich via de site aanmelden. Laat iedereen in uw omgeving weten dat u meedoet en dat u vrijwilligers zoekt. Wie weet wie zich aanmeldt voor uw klus

Financiële bijdrage
Om uw klus te kunnen uitvoeren kunt u een financiële bijdrage aanvragen van maximaal € 400,- . Uw klus moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen Deze zijn te vinden op www.nldoet.nl Wees er snel bij want de aanmelding sluit op 25 januari 2016.

Goed verzekerd tijdens NLdoet?
Waarschijnlijk heeft u al een vrijwilligersverzekering. Ga na of deze ook van toepassing is op uw activiteiten tijdens NLdoet. Mocht u tijdens NLdoet een groot evenement organiseren, overweeg dan een evenementenverzekering. Het Oranje Fonds is niet aansprakelijk voor eventuele ongevallen of schade tijdens NLdoet.
 
Vitis Welzijn Vrijwillige Inzet zet zich jaarlijks in de regio Westland-Hoek van Holland in om al deze klussen te koppelen aan groepen collega’s, vrienden, sportteams of klasgenoten, die willen meedoen aan NL DOET! Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Vitis Vrijwillige Inzet.

 

 

Nieuwe groep vrijwillige coach... 19-jan-2018    Een nieuwe groep vrijwillige coaches heeft de training afger... Lees verder 
  Meer nieuws