U bevindt zich hier: Vrijwillige Inzet | Projecten | NLdoet

Groots en landelijk, NLdoet!

 
NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland!  

NLdoet 2018


Wil je een dagje de handen uit de mouwen steken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? Doe dan op 9 en 10 maart 2018 mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Je maakt kennis met vrijwilligerswerk en helpt een organisatie een klus te klaren. En het is nog gezellig ook! De afgelopen editie waren zo’n 350.000 Nederlanders actief bij ruim 9.500 klussen en activiteiten. Wij verwachten dit jaar nog meer klussen die geklaard moeten worden. Jouw inzet is dus hard nodig en zeer welkom!

Meedoen
Meedoen is eenvoudig. Heeft u een klus?  Meld die aan op http://www.nldoet.nl. Zo bent u zichtbaar en kunnen geïnteresseerde vrijwilligers zich via de site aanmelden. Laat iedereen in uw omgeving weten dat u meedoet en dat u vrijwilligers zoekt. Wie weet wie zich aanmeldt voor uw klus. Wilt u iets mee doen? Kijkt u tussen de klussen op de site wat het beste bij u past en meld u aan. Vol is vol, dus ga snel kijken!

Goed verzekerd tijdens NLdoet?
Waarschijnlijk heeft u al een vrijwilligersverzekering. Ga na of deze ook van toepassing is op uw activiteiten tijdens NLdoet. Mocht u tijdens NLdoet een groot evenement organiseren, overweeg dan een evenementenverzekering. Het Oranje Fonds is niet aansprakelijk voor eventuele ongevallen of schade tijdens NLdoet.
 
Vitis Welzijn Vrijwillige Inzet zet zich jaarlijks in de regio Westland-Hoek van Holland in om al deze klussen te koppelen aan groepen collega’s, vrienden, sportteams of klasgenoten, die willen meedoen aan NLdoet! Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Vitis Vrijwillige Inzet.

 

Tafeltje Dekje stopt per 1 jan... 29 okt. 2019    De laatste jaren zien wij een teruglopende vraag naar maalti... Lees verder 
  Meer nieuws