U bevindt zich hier: Welzijnsadviseurs | Dienstverlening

Dienstverlening

 
De Welzijnsadviseurs van Vitis Welzijn bieden bemiddeling, informatie & advies en kortdurende begeleiding.  

Een groot netwerk

 

Wilt u zorg? Vervoer? Contact of verhuizen? De Welzijnsadviseurs van Vitis Welzijn kunnen bemiddelen als het gaat om wonen, zorg, welzijn en financiën. Zij hebben een groot netwerk aan instellingen en mensen in Westland en daaromheen. Zo kunnen zij altijd doorverwijzen naar de juiste organisaties of bemiddelen bij de gevraagde voorzieningen.

 

Het juiste antwoord

 

Er bestaan veel regelingen, hulpmiddelen en voorzieningen. Maar voor welke toeslagen komt u in aanmerking? Hoe zit het met de eigen bijdrage? Hoe zit het met een aanpassing voor uw woning? Kortom: Wat zijn voor u de mogelijkheden? De Welzijnsadviseurs van Vitis Welzijn kennen de regelingen en de voorzieningen. Leg uw vraag bij hen neer en zij helpen u op weg.

 

 

Kortdurende begeleiding

Soms duurt het even voor er in een situatie een oplossing is. Soms is de situatie zo kritiek dat er meerdere hulpverleners in het spel zijn. In zulke gevallen kunnen de Welzijnsadviseurs van Vitis Welzijn een belangrijke rol spelen. Zij houden contact met u tot de oplossingen zijn bereikt. Of zij coördineren de hulpverlening tot u de regie weer in eigen hand hebt.

Tafeltje Dekje stopt per 1 jan... 29 okt. 2019    De laatste jaren zien wij een teruglopende vraag naar maalti... Lees verder 
  Meer nieuws