U bevindt zich hier: Welzijnsdiensten | Hulpinjebuurt.nl

hulpinjebuurt.nl

 
Hulpinjebuurt.nl is een online marktplaats voor onderlinge hulp.  

In Westlandse buurten en wijken doen veel mensen dingen voor elkaar. Soms omdat het nodig is omdat iemand bijvoorbeeld ziek is of gewoon om wat gezelschap te krijgen. Het zijn van die kleine dingen die zo belangrijk zijn in de buurt, maar weten wij allemaal nog de weg naar elkaar te vinden? Op www.hulpinjebuurt.nl kunnen vraag en aanbod 'online' aan elkaar gekoppeld worden.

‘Hulp in je Buurt’ past goed bij de huidige trend binnen het vrijwilligerswerk. Via moderne digitale ontmoetingsplaatsen vinden Westlanders steeds vaker een match tussen hulpvraag en aanbod. Op deze manier wordt een nieuwe groep van actieve burgers aangeboord; mensen die misschien geen verplichting in de vorm van vrijwilligerswerk willen aangaan, maar wel af en toe, op de momenten die hen uitkomen, iets voor een ander of voor een buur willen doen.
Wanneer u hulp wilt geven of ontvangen clustert ‘Hulp in je Buurt’ dit in verschillende categorieën. Een boodschap doen, hulp met de computer, gezelschap, een klus in of buitenshuis, samen of voor een ander koken, een keer oppassen, iemand helpen met sporten, samen de taal oefenen, iemand naar de dokter brengen, hulp in het huishouden of samen een andere activiteit ondernemen.

Voor meer informatie over ‘Hulp in je Buurt’ of wanneer u hulp nodig heeft bij het online plaatsen van vraag of aanbod, kunt u contact opnemen met onze afdeling Vrijwillige Inzet: vrijwillige-inzet@vitiswelzijn.nl of via 0174 – 630 358.


Verbondenheid tijdens nieuwjaa... 14-jan-2019    De Westlandse Druif was de locatie voor de drukbezochte nieu... Lees verder 
  Meer nieuws